Pepperoncini Chili Paprika

Nagyon hosszú és vékony chili paprika fajta. Édes ízű. Az olasz Lombardia régióban őshonos. Általában egészben használják, de nagyszerű pácoláshoz is.

Egy olasz örökség, a Pepperoncini paprika bokros és erőteljes növényt hoz, amely óriási mennyiségű karcsú 12 cm-es chilit eredményez. Zöldnek indulnak, és ahogy pirosodnak, még édesebbé válnak. A Pepperoncini kiválóan alkalmas friss, salátába aprított, mártással vagy kenyérrel tálalt vagy pácolt ételekhez.

Használjon gazdag, termékeny talajt, jó vízelvezetéssel.

Hőérzete: 1/10, Nem erős.

pepperoncini chili paprika – fotó: ebay

Csírázás – ültetés – információk:

A szabadban az ültetést legjobb ha 1-2 héttel az utolsó fagyok után végezzük el. Ültesse a Pepperoncini magokat kb. 1 cm mélyre. A nedvesség megőrzése érdekében gondoskodjon valamilyen fedélről a csíráztató edényein.

Hagyja, hogy a levegő keringjen, de ne hagyja kiszáradni. Helyezze a csíráztató edényt meleg helyre, közvetlen napfénytől távol. Az optimális hőmérsékleten tartva a magok általában 9-21 napon belül csíráznak (22–28 ° C).

Amikor a növények kifejlesztik első valódi leveleiket, át kell ültetni őket nagyobb egyedi cserépbe. Lassan szoktassa a növényeket a kültéri körülmények közé.

Pepperoncini Chili mag rendelés:

Ebay ár: 599 Ft (szállítás: 799 Ft)

http://ebay.us/4HMk1H

További vetőmag kereskedéseket találsz a Cégtárban

Hogyha szeretnél értesítést, ha hasonló cikk jelenik meg, iratkozz fel értesítőnkre!

Videó