Red Habanero Chili Paprika

A Red Habanero Chili rendkívül erős paprika és egyedi ízzel rendelkezik. A növénye körülbelül 1 m magasra nő. A piros habanerok körülbelül 3,5 cm – 6 cm hosszúra, 2,5–5 cm szélesre nőnek. A növény akár 70 cm magasra nőhet, bokros fajtájú. A chilik nagyon erősek, akár a 350.000 SHU-t is elérhetik.

A Red Habanero chili zöldről vörös színűre érik re érett és nagyszerű példány, különösen konténerekhez. A Piros Habanero paprikák növekedési szakasza hosszú, körülbelül 100 nap az ültetéstől számítva.

Hőérzete: 9/10, Nagyon erős

SHU: 350.000 SHU

red habanero paprika – fotó: amazon

Csírázás – ültetés – információk:

A szabadban az ültetést legjobb ha 1-2 héttel az utolsó fagyok után végezzük el. Ültesse a magokat kb. 1 cm mélyre. A nedvesség megőrzése érdekében gondoskodjon valamilyen fedélről a csíráztató edényein.

Hagyja, hogy a levegő keringjen, de ne hagyja kiszáradni. Helyezze a csíráztató edényt meleg helyre, közvetlen napfénytől távol. Az optimális hőmérsékleten tartva a magok általában 9-21 napon belül csíráznak (22–31 ° C).

Amikor a növények kifejlesztik első valódi leveleiket, át kell ültetni őket nagyobb egyedi cserépbe. Lassan szoktassa a növényeket a kültéri körülmények közé.

Red Habanero Chili mag rendelés:

Rendelés az Alza.hu-ról. (Ár: 890 Ft, Darab: 12 vetőmag, Fajta: Red Habanero)

Kereskedések a Cégtárban

Hogyha szeretnél értesítést, ha hasonló cikk jelenik meg, iratkozz fel értesítőnkre!

Videó