Akció!

Étkezési és fűszerpaprika termesztése

3,705Ft

Dr. Márkus Ferenc – Zatykó Lajos

HUNGÁRIA ARANYA Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika – igazi hungarikum. A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése.

Megrendelhető a Libri-ből:

Leírás

HUNGÁRIA ARANYA Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika – igazi hungarikum. A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik.

A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját – fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás – a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.

Kiadó: Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó Kft.

Oldalak száma: 242

Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS

Súly:564 grISBN:9789632865669

Nyelv: MAGYAR

Kiadás éve:2006

Árukód:2095267 / 1012531

Sorozat: HUNGARIKUMOK SOR.

Illusztráció: KÉPMELLÉKLETTEL

Formátum: A 5 210 X 148

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Étkezési és fűszerpaprika termesztése” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.